Powered by

Villa lite bättre än AIK

Skrevet 27 oktober 2018 17:00 av Stefan Larsson
Edited 27 oktober 2018 17:37 by Stefan Larsson

Villa och Solna AIK möttes i en av cupens jämnaste matcher. Matchen var viktig för både lagen och det blev en bitvis tillknäppt match. Villa hade dock flest chanser och i den 35:e matchminuten så fick Villa en straff.

Matilda Svenler mot Sveriges bästa målvakt Linda Odén, i Solnas mål.

- Jag var säker på vart jag skulle lägga den men klart man var lite nervös när det är ett sådant viktigt läge i matchen säger Matilda Svenler.

Trycket släppte lite i matchen efter straffen och Matilda blev sedan tvåmålsskytt och även Lisa Östman i Villa gjorde ett mål och slutresultatet för matchen blev 3-0 till Villa.

- Vi vet att vi spelar bra när vi får till det, vi har dock mycket att jobba på med många nya spelare i laget. Men vi vill vidareutveckla vårt spel nu i cupen och det här är vår bästa match hittills säger Matilda. Nu ska vi hem och käka och ladda om inför en spännande dag imorgon.

Elitrapport>>

Neste nyhet: AIK - Villa en match båda måste vinna

Skrevet 27 oktober 2018 16:09 av
Det börjar bli skarpt läge nu för lagen i grupp 1 om vilka som ska ta de två åtråvärda platserna till semifinaler imorgon söndag. AIK måste vinna för att haka på Västerås och Villa har inte råd att förlora då de redan gjort så mot Västerås vilket i så fall sätter AIK i förarsätet genom inbödes möte. Raffinerat värre kan man säga, så häng med i utvecklingen på vår hemsida. Elitrapport>> Les mer

Kommentarer

Kareby IS Surte BK WiipurinSudet Skutskärs IF AIK Villa-Lidköping BK Record Sandvikens AIK Söråkers IF Västerås SK Skirö AIK Tranås BoIS