Powered by

AIK vinner lördagens första match

Skrevet 27 oktober 2018 08:45 av Victoria Stiller
Edited 27 oktober 2018 11:59 by Stefan Larsson
Lördagens spel är igång och först ut var AIK mot finska Sudet. En match som slutade med seger för AIK, 6-2 (4-1). Det blev en tidig morgon för dessa båda lag och vi fick en pratstund med Linnéa Larsson och Elin Goude Öhgren som såg pigga ut och var framträdande i matchen.

-Det är bara att gilla läget och försöka koppla på under morgonen. Vi får ta tillfället i akt och njuta av stor plan fortsätter Linnéa.

- Vissa saker vi gör blir jättebra och andra saker lite sämre. Vi har många nya spelare, ny tränare och det gäller för oss att spela ihop oss nu säger Elin. Vi testar lite olika uppställningar och provar oss fram. Vi ser fram mot två tuffa matcher senare idag avslutar Elin.

AIK tar sig an Villa Lidköping kl: 15:45 och Västerås SK kl: 22:00.

Neste nyhet: Tidig morgon

Skrevet 27 oktober 2018 01:17 av
06:30 så tidigt spelas första matchen mellan finska Sudet och svenska AIK. AIK kommer med en seger i bagaget mot Söråker medans Sudet förlorade mot Villa. Båda lagen behöver vinna för att ha en chans att ta sig till semifinal på söndag. Elitrapport>> Les mer

Kommentarer

Kareby IS Surte BK WiipurinSudet Skutskärs IF AIK Villa-Lidköping BK Record Sandvikens AIK Söråkers IF Västerås SK Skirö AIK Tranås BoIS